Please enable JS

Az áruház használata

Az áruház használata

A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációtól kezdve, a híreken át, egészen az akciós termékekig. A "Főoldal" linkre kattintva minden esetben az áruház kezdő oldalára léphet vissza. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink, míg a jobb oldali oszlopban a kosár tartalma, ill. egyéb információk találhatóak. Az áruházunkban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatai megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció  nélkül történő böngészés közben is választhat ki termékeket, s miután regisztrálta magát ezek azonnal megrendelhetőek, nem szükséges újra kiválasztani őket.

Regisztráció nélküli vásárlás
A webáruházban van lehetőség regisztráció nélküli vásárlásra is. A vásárlás menete és formátuma teljesen ugyanaz mint regisztrációval. 
A megrendeléshez szükséges adatokat rendelés véglegesítésekor elkérjük és rendelés idejéig tároljuk. Email értesítő érkezik a rendelés részleteiről és csomagküldés feltételeiről.  

 

Regisztráció

Az első vásárlás alkalmával azonban regisztrálnia kell magát, melynek során meg kell adni email címét és az ön által választott jelszót, ezen adatok megadásával tud a későbbiek során bejelentkezni áruházunkba.  A regisztráció során  továbbá meg kell adna nevét, telefonszámát, valamint szállítási és számlázási adatait. Ezen adatok megadása  a rendelés teljesítéséhez nélkülözhetetlen. Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja.

 

Megrendelés

A kiválasztott termékeket a "Kosárba rakom" feliratú linkre klikkelve teheti a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "Tovább vásárolok" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. Ezt követően a lap alján található "Rendelés jóváhagyása" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését.

A rendszer a megrendelés leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak helyes volta a vásárló felelőssége.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelése az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha a e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk.


Minden megrendelés egyedi azonosítóval (sorszámmal) van ellátva. Igény esetén a webáruházba való bejelentkezést követően a Saját adatokra kattintva megtekinthetőek a megrendelésék és azok állapota.

 

A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar.


1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről


Egyéb információ:
lásd Általános üzletszabályzat


Jó vásárlást kívánunk!